Univerzitní licence

LicenceKontaktDoplňující informace
Altap Salamander EDU Petr Balogh Smlouva umožňuje studentům a zaměstnancům využívat aktuální verzi programu Altap Salamander pro potřeby studijní nebo pracovní. Instalaci je možné provést i na osobní počítače doma nebo na kolejích.
ESRI Site License Ing. Miloš Cibulka, Ph.D. Smlouva umožňuje instalovat celé portfolio produktů ESRI (tedy desktopový, serverový i mobilní GIS, mimo produkty třetích stran) na jakýkoliv hardware vlastněný univerzitou a využívat tento software pro vzdělávací, výzkumné a administrativní účely. Smlouva poskytuje i řadu dalších výhod, jako například technickou podporu, volné vstupenky na uživatelskou konferenci nebo přístup na virtuální kurzy ESRI.
ESET

Ing. Stratos Zerdaloglu
Bc. Jakub Olšar

Smlouva umožňuje instalaci a používání SW produktu ESET v aktuální verzi na pracovních stanicích a serverech v majetku univerzity.
Statistica RNDr. Jana Gotthardová Smlouva umožňuje studentům a zaměstnancům Mendelovy univerzity využívání aktuální verze SW Statistica v české nebo anglické jazykové verzi pro potřeby studijních/pracovních povinností a vědecké činnosti. Návod na instalaci: zde
Microsoft Campus Agreement Bc. Jakub Olšar
Jana Kubalová
Předplatný licenční program umožňující užívání vybraných produktů Microsoft.

IT HELPDESK